Taramul-Copilariei
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Ultimele subiecte
» Dan Kuso
Dragonul American: Jake Long EmptyVin Apr 29, 2011 2:31 pm Scris de CartoonS

» Voteaza Muzica
Dragonul American: Jake Long EmptyDum Apr 24, 2011 8:57 am Scris de micuraducu51

» Filme Garcea!
Dragonul American: Jake Long EmptyDum Apr 24, 2011 8:52 am Scris de micuraducu51

» Curaj
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:26 pm Scris de micuraducu51

» Tom si jerry
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:22 pm Scris de micuraducu51

» Phineas & Ferb
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:20 pm Scris de micuraducu51

» Ed, Edd & Eddy
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:19 pm Scris de micuraducu51

» Star Wars: Războiul clonelor
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:18 pm Scris de micuraducu51

» Johnny Test
Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 23, 2011 3:17 pm Scris de micuraducu51

Parteneri
forum gratuit
forum gratuit
Top postatori
CartoonS
Dragonul American: Jake Long I_vote_lcapDragonul American: Jake Long I_voting_barDragonul American: Jake Long I_vote_rcap 
Lucky
Dragonul American: Jake Long I_vote_lcapDragonul American: Jake Long I_voting_barDragonul American: Jake Long I_vote_rcap 
LOREN™
OanceaDenis
Gfsdigf
Uzumaki Naruto
Mariusica
Aime
Peneder Richard
Naruto

Dragonul American: Jake Long

In jos 
+2
Mariusica
CartoonS
6 participanți
AutorMesaj
CartoonS
Admin
Admin
CartoonS

Data de inscriere : 25/03/2010
Localizare : >>>>>

Dragonul American: Jake Long Empty
MesajSubiect: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyMar Mar 30, 2010 6:15 pm

Dragonul American: Jake Long este un serial animat difuzat mai întâi de Jetix în blocul Starurile Disney, iar apoi de Disney Channel.
Dragonul American: Jake Long este un film serial al cărui protagonist este Jake Long, un adolescent în vârstă de 15 ani care trebuie să asigure paza între lumea magică şi cea umană.

Jake se îndrăgosteşte de Rose, despre care nu ştie că este una dintre cei mai aprigi inamici al Dragonului American. Rose a fost desparţită de sora ei geamănă la naştere, de către clanul Hunt, pentru că avea un tatuaj specific acelei grupări, lucru pe care îl află în episodul „Dreamscape”.

Atunci când merge cu clasa în excursie la munte, Jake descoperă adevărata faţă a lui Rose şi află cine este, de fapt, aceasta.

În cel de-al doilea sezon, personajele se schimbă puţin, dragonul fiind mai slab, iar Rose schimbându-şi culoarea costumului.

În penultimul episod, clanul Hunt obţine toate cele 12 cranii aztece. Rose îi trădează pe membrii grupării, dorind dispariţia întregului clan. Însă, cu acest ordin ei îşi pierd orice amintire a trecutului. Astfel, Rose îl uită pe Jake şi se mută împreună cu părinţii săi la Hong Kong. Cu toate acestea, în ultimul episod, protagonistul încearcă să o aducă pe fată înapoi cu scopul de a-l învinge pe Dragonul Negru, duşmanul cel mai de temut al dragonilor. Deşi la început pare că nu-l cunoaşte, ea îşi aminteşte la timp pentru a se salva.

Sursa:Wikipedia

Dragonul American: Jake Long American_Dragon_Jake_Long_1259081434_0_2005
Sus In jos
Mariusica
Johny Test
Johny Test

Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 03, 2010 10:34 am

Frumos desen! Dragonul American: Jake Long Affraid
Sus In jos
Lucky
Curaj
Curaj
Lucky

Data de inscriere : 31/03/2010
Localizare : Oriunde

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 03, 2010 11:52 am

2 cuvinte

Super tare !
Sus In jos
http://www.omgpop.com
Uzumaki Naruto
Johny Test
Johny Test
Uzumaki Naruto

Data de inscriere : 28/03/2010

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptySam Apr 03, 2010 8:47 pm

Da,dar pentru mine conteaza orice intr-un desen...mai ales conturul fetelor!!!
Sus In jos
http://narutoshippuuden.forumhit.ro/
Lucky
Curaj
Curaj
Lucky

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyLun Apr 05, 2010 10:34 am

Nicushor a scris:
Da,dar pentru mine conteaza orice intr-un desen...mai ales conturul fetelor!!!

da si asta e important Dragonul American: Jake Long Icon_cool
Sus In jos
Aime
Johny Bravo
Johny Bravo
Aime

Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 28
Localizare : in spatele tau :))

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyVin Apr 16, 2010 5:21 pm

recunosc ca acest desen imi lace....chiar daca eu nu prea ma uit la desene....
Sus In jos
LOREN™
Admin
Admin
LOREN™

Data de inscriere : 10/06/2010

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyJoi Iun 10, 2010 8:15 am

ador serialul
Sus In jos
http://deseneanime.forumz.ro/
Lucky
Curaj
Curaj
Lucky

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyDum Iun 13, 2010 7:45 am

Aime a scris:
recunosc ca acest desen imi lace....chiar daca eu nu prea ma uit la desene....

si eu fac asa !
Sus In jos
Aime
Johny Bravo
Johny Bravo
Aime

Data de inscriere : 08/04/2010
Localizare : in spatele tau :))

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long EmptyJoi Iun 24, 2010 3:33 pm

ma bucur ca esti deacord cu mine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragonul American: Jake Long   Dragonul American: Jake Long Empty

Sus In jos

Dragonul American: Jake Long
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Taramul-Copilariei :: Desene animate/Anime :: Disney Channel/Jetix/Fox Kids-
Mergi direct la: